Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nyt tutustutaan WellAware smoothiejauheisiin Superfoodit tiiviinä pakkauksena, helppoa ja nopeaa

10.10.2016

 Granaattiomenajauhe Back-on-Track-Granaattiomena.jpg

 

Granaattiomenaa löydät jo lähes kaikista ruokakaupoista hedelmänä ja mehuna, WellAwaren granaattiomenajauhe tarjoaa helpon ja nopean vaihtoehdon hyödyntää granaattiomenan sisältämät terveysvaikutukset, lisäksi sumukuivatun jauheen säilyvyys on moninkertainen mehuihin verrattuna ja hintavertailussa aivan omaa luokkaansa. Mikä parasta, kiireisen on niin helppoa sujautttaa jauhetta mihin vaan ruuan tai juoman sekaan tai tehdä ihana smoothie

Granaattiomenan vaikutusta terveyteen on tutkittu paljon. Hedelmän sisältämien vitamiinien ja antioksidanttien uskotaan suojaavan soluja ja vaikuttavan hidastavasti vanhenemiseen. Kivennäis- ja hivenaineet puolestaan auttavat nesteenpoistossa, vahvistavat luustoa, sydäntä ja hermoja

  • Granaattiomenan antioksidantit vaikuttavat kaikkialla kehossa. Antioksidantit taistelevat vapaiden radikaalien, kuten ilmansaasteiden ja kemikaalien vaikutuksia vastaan. Vapaat radikaalit vanhentavat soluja ja aiheuttavat pahalaatuisia solumuutoksia, jotka voivat kehittyä syöväksi. Antioksidantit ehkäisevät niiden vaikutusta ja pitävät soluista huolta, näin keho ei vanhene ennen aikojaan ja pysyy terveenä. Granaattiomena vähentää hapettumisen aiheuttamaa stressiä verisuonissa, ja tämä voi vähentää verenkiertoelimistön vaurioita jopa 44 %.
  • Granaattiomenalla on antikarsinogeeninen vaikutus. Granaattiomenan antioksidantit voivat toimia syöpäsairauksien ehkäisijänä ja hillitsijänä. Granaattiomenallalla ei tietenkään voi parantaa syöpää, mutta sillä voi hidastaa syövän leviämistä ja kasvainten kasvamista. Antioksidantit tuhoavat pahalaatuisia soluja. Tutkimusten mukaan juomalla lasin granaattomenamehua päivässä voi hidastaa esimerkiksi eturauhassyövän leviämistä. 
  • Granaattiomenasta apu laihdutukseen. Granaattiomenalla voi tukea laihtumista, sillä se kiihdyttää aineenvaihduntaa ja siitä seuraavaa rasvanpolttoa. Granaattiomenaa tulisi nauttia osana terveellistä ruokavaliota ja säännöllistä liikuntasuunnitelmaa. Granaattiomena poistaa myrkkyjä ja nesteitä kehosta, mikä saa olon energisemmäksi ja hyvinvoivaksi.
  • Granaattiomena tehostaa vastustuskykyä. Granaattiomenan antioksidantit tekevät siitä oivan avun immuunijärjestelmän toiminnan tukemiseen. Granaattiomenalla voi tehostaa vastustuskykyä ja ehkäistä flunssien ja muisten tulehdussairauksien esiintymistä.

Granaattiomenasta löydät paljon artikkelita netistä:

http://magneettimedia.com/miten-puhdistaa-verisuonet-yhden-hedelman-avulla/

http://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/artikkeli/taydellinen-hedelma-miehille-tata-terveyspommia-kannattaa-suosia/5578754

http://www.terveystaito.fi/granaattiomenan-marjahedelma-varikyllainen-terveysherkku-joulupoytaan/

http://www.iltalehti.fi/ruoka/2014012917990355_ru.shtml

24.06.2020Hattulan Kotiseutupuoti
01.11.2018Niksulandian putiikki Hämeenlinnassa aukeaa taas marraskuussa 2018
05.11.2017Niksulandian putiikki avoinna taas marras-joulukuussa Hämeenlinnassa
10.10.2016Nyt tutustutaan WellAware smoothiejauheisiin Superfoodit tiiviinä pakkauksena, helppoa ja nopeaa
02.06.2016Uutuus! Back on Track koulusatulavyö