Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Back on Track ratsastuskäsineet

Ratsastuskäsineet
Ratsastuskäsineet antavat parhaimman mahdollisen pidon ratsastettaessa, samalla ne tarjoavat myös ainutlaatuisen ja tunnetun Back on Track-vaikutuksen. Ratsastuskäsineet ovat ohuet, sileät ja ne antavat täydellisen pidon polyuretaanin ansiosta. Niissä on kuvioidut pinnat, jotka lisäävät pitoa imukupin tavoin. Kastuessaan käsineistä ei tule jäykät ja muodottomat, toisin kuin nahasta. Sisävuorissa on ainutlaatuinen Welltex-kangas, joka heijastaa lämpöä takaisin ja pitää kädet lämpiminä ja notkeina pahimmallakin ilmalla.
Koot: 6,5 -11,5

Hinta:57.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
6,5 Tilattavissa
7 Tilattavissa
7,5 Tilattavissa
8 Tilattavissa
8,5 Tilattavissa
9 Tilattavissa
9,5 Tilattavissa
10 Tilattavissa
10,5 Tilattavissa
11 Tilattavissa
11,5 Tilattavissa

Suosittelemme myös

Back on Track Polvisuoja tarralla

Polvisuoja-tarralla.jpg&width=280&height=500
Polvisuoja tarralla Loistavasti istuva tuote, jonka istuvuutta mukava tuleva joustava ja säädettävä tarranauha lisää entisestään. Tarraa voidaan kiristää liikunnan aikana ja löysätä levättäessä. Tarra voidaan myös irrottaa kokonaan. Jos polvessa on turvotusta, tarranauhasta on erityisen paljon hyötyä..
Hinta: 34.00 €

Back on track Koiran kinnersuojat

Back-on-Track-koiran-kinnersuoja-2.jpg&width=280&height=500
Kinnersuojat Kinnersuoja sopii koirille, joilla on heikot kinnernivelet leikkauksen jälkeen, nivelrikon vuoksi tai nivelside/jännevaivoissa.Asettamalla kinnersuoja ylösalaisin sitä voidaan käyttää myös säärisuojana. Koiran liikkuessa kinnersuoja pysyy jalkasuojaa paremmin paikallaan. Kiinnitys neljällä..
Hinta: 54.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »