Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Back on track verkollinen otsapanta/kypärämyssy

Verkollinen otsapanta
Uusi Back on Trackinverkollinen otsapanta on täydellinen ratsastajille, hiihtäjille tai moottoriurheilijoille. Myös rakennustyöntekijät rakastavat tätä kypäränsä alla kylminä talvipäivinä. Verkko-osio on hyvin ohutta, joten se ei vaikuta kypärän istuvuuteen. Fleecekangasmadalletulla reunalla varmistaa sen, että lämpö ja lisääntynyt verenkierto pysyvät suojaamassa korvia ja niskan ylimpiä nikamia.
Koot: XS-L

Hinta:19.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XS Tilattavissa
S Tilattavissa
M Tilattavissa
L Tilattavissa

Suosittelemme myös

Back on Track Mäyräkoiranloimi

Back-on-Track-mayrakoiranloimi-3.jpg&width=280&height=500
Mäyräkoiraloimi Mäyräkoiraloimen ainutlaatuinen muotoilu suojaa koiran tärkeimpiä lihasryhmiä ja herkkää vatsan aluetta. Loimen Back on Track -vuorauksen ansiosta koira pysyy lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Loimen päällyskangas on vettähylkivää ja hyvin hengittävää polyesteriä. Loimessa on..
Hinta: 72.00 €

Back on Track ratsastuskäsineet

ratsastushanska.jpg&width=280&height=500
Ratsastuskäsineet Ratsastuskäsineet antavat parhaimman mahdollisen pidon ratsastettaessa, samalla ne tarjoavat myös ainutlaatuisen ja tunnetun Back on Track-vaikutuksen. Ratsastuskäsineet ovat ohuet, sileät ja ne antavat täydellisen pidon polyuretaanin ansiosta. Niissä on kuvioidut pinnat, jotka lisäävät..
Hinta: 57.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »