Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Back on Track miesten pitkät alushousut tekninen

Pitkät alushousut tekninen
Polypropyleenillä(PP) on eräs poikkeuksellinen ominaisuus: se poistaa kosteutta ja on hengittävä, joten se pitää kehon kuivana liikunnan aikana. Polypropyleenion kevyt, suhteellisen ohut kangas ja se muodostuu pitkistä kuiduista, joten se sopii erityisen hyvin muiden vaatteiden alle. Polypropyleenistävalmistetut pitkät alushousut auttavat nivustaipeiden ja lantionseudun kipujen hoidossa sekä vedosta tai eturauhasongelmista aiheutuvan kivun poistamisessa. Pitkät alushousut ovat vasten ihoa ja niitä voidaan käyttää sellaisenaan, lämpökerraston tapaan talvella tai vaikka ympäri vuoden esimerkiksi liikunnan aikana, kun halutaan pitää lihakset lämpiminä.
Koot M -XXL (miehet)

Hinta:58.50 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S 46-48 Tilattavissa
M 48-50 Tilattavissa
L 50-52 Tilattavissa
XL 52-54 Tilattavissa
XXL 54-56 Tilattavissa
XXXL 56-58 Tilattavissa

Suosittelemme myös

Back on Track naisten pitkät alushousut

Pitkat_alushousut-PP-naisten.jpg&width=280&height=500
Pitkät alushousut Pitkät alushousut on valmistettu puuvilla-ja polyesterisekoitteesta. Pitkät alushousut auttavat nivustaipeiden ja lantionseudun kipujen hoidossa sekä vedosta aiheutuvan kivun poistamisessa. Pitkät alushousut auttavat myös reisien, polvien ja pohkeiden kiputilojen hoidossa. Olemme saaneet..
Hinta: 58.50 €

Back on Track naisten boxerit

Boxerit_naisten.jpg&width=280&height=500
Boxerit Boxerialushousut auttavat vähentämään lonkkakipuja. Olemme saaneet niillä hyviä tuloksia myös lonkan pintalihaksien (tensorfascialatae) kipujen hoitamisessa sekä vedon aiheuttamaan kylmyyteen. Naisten boxeritsopivat hyvin kuukautiskipujen, lantion ja lonkkien kipujen hoitoon ja tuntuvat myös..
Hinta: 33.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »