Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Back on Track naisten pitkät alushousut tekninen

Pitkät alushousut tekninen
Polypropyleenillä(PP) on eräs poikkeuksellinen ominaisuus: se poistaa kosteutta ja on hengittävä, joten se pitää kehon kuivana liikunnan aikana. Polypropyleenion kevyt, suhteellisen ohut kangas ja se muodostuu pitkistä kuiduista, joten se sopii erityisen hyvin muiden vaatteiden alle. Polypropyleenistävalmistetut pitkät alushousut auttavat nivustaipeiden ja lantionseudun kipujen hoidossa sekä vedosta aiheutuvan kivun poistamisessa. Pitkät alushousut ovat vasten ihoa ja niitä voidaan käyttää sellaisenaan, lämpökerraston tapaan talvella tai vaikka ympäri vuoden esimerkiksi liikunnan aikana, kun halutaan pitää lihakset lämpiminä.
Koot S -XL (naiset)

Hinta:58.50 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XS 34-36 Tilattavissa
S 36-38 Tilattavissa
M 38-40 Tilattavissa
L 40-42 Tilattavissa
XL 42-44 Tilattavissa
XXL 44-46 Tilattavissa
XXXL46-48 Tilattavissa

Suosittelemme myös

Back on Track miesten pitkät alushousut

Pitkat_alushousutmies.jpg&width=280&height=500
Pitkät alushousut Pitkät alushousut on valmistettu puuvilla-ja polyesterisekoitteesta. Ne sopivat hyvin nivustaipeiden kipujen, lonkkakipujen sekä vedon aiheuttaman kivun että eturauhasvaivojen hoitoon. Pitkät alushousut auttavat myös reisien, polvien ja pohkeiden kiputilojen hoidossa. Olemme saaneet..
Hinta: 58.50 €

Back on Track miesten boxerit

Boxerit_miesten.jpg&width=280&height=500
Boxerit Boxerialushousut auttavat vähentämään lonkkakipuja. Olemme saaneet niillä hyviä tuloksia myös lonkan pintalihaksien (tensorfascialatae) kipujen hoitamisessa sekä vedon aiheuttamaan kylmyyteen.  Boxerit on valmistettu puuvilla-ja polyesterisekoitteesta. Joustoneuloksen ansiosta boxeritsopivat..
Hinta: 33.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »