Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Back on Track miesten pitkät alushousut

Pitkät alushousut
Pitkät alushousut on valmistettu puuvilla-ja polyesterisekoitteesta. Ne sopivat hyvin nivustaipeiden kipujen, lonkkakipujen sekä vedon aiheuttaman kivun että eturauhasvaivojen hoitoon. Pitkät alushousut auttavat myös reisien, polvien ja pohkeiden kiputilojen hoidossa. Olemme saaneet hyviä tuloksia alushousujen vaikutuksista kipuihin, jotka ovat peräisin lantion pintalihaksesta.
Miesten malli on joustoneuletta ja haaraosa on kaksinkertaista kangasta. Hengittävä kangas tekee olon mukavan lämpimäksi.
Koot: S -XXL

Hinta:58.50 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S 46-48 Tilattavissa
M 48-50 Tilattavissa
L 50-52 Tilattavissa
XL 52-54 Tilattavissa
XXL 54-56 Tilattavissa
XXXL 56-58 Tilattavissa

Suosittelemme myös

Back on Track naisten pitkät alushousut

Pitkat_alushousut-PP-naisten.jpg&width=280&height=500
Pitkät alushousut Pitkät alushousut on valmistettu puuvilla-ja polyesterisekoitteesta. Pitkät alushousut auttavat nivustaipeiden ja lantionseudun kipujen hoidossa sekä vedosta aiheutuvan kivun poistamisessa. Pitkät alushousut auttavat myös reisien, polvien ja pohkeiden kiputilojen hoidossa. Olemme saaneet..
Hinta: 58.50 €

Back on Track miesten pitkät alushousut tekninen

Pitkat_alushousut-PP-miesten.jpg&width=280&height=500
Pitkät alushousut tekninen Polypropyleenillä(PP) on eräs poikkeuksellinen ominaisuus: se poistaa kosteutta ja on hengittävä, joten se pitää kehon kuivana liikunnan aikana. Polypropyleenion kevyt, suhteellisen ohut kangas ja se muodostuu pitkistä kuiduista, joten se sopii erityisen hyvin muiden vaatteiden..
Hinta: 58.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »