Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Back on Track vaatteet

Verenkiertoa parantavat paidat, alusvaatteet, puserot, kaulurit ja huivit

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 25 kpl
Back-on-Track-huivi-harmaa-3.jpg&width=280&height=500

Back on Track huivi

Huivi Welltex-kankaan ja rayoninsekoitteesta valmistettu huivi pitää kaulan lämpimänä. Materiaali on kevyttä, pehmeää ja huivi on helppo asetella paikoilleen. Huivi on muodikas, tyylikäs ja hyvännäköinen ja sopii sekä arkeen että juhlaan. Aseta huivi hartioille, jos kärsit kylmästä tai käytä sitä hihattoman..
Hinta: 43.35 €
Vaihtoehdot
kasineet.jpg&width=280&height=500

Back on Track käsineet

Käsineet Käsineet ovat ainutlaatuisin tuotteemme. Käsineet auttavat kipeiden käsien hoidossa, esimerkiksi reuman aiheuttamien kiputilojen hoidossa ja ovat oiva apu myös niille, joiden sormet palelevat jatkuvasti. Kuten muidenkin tuotteidemme, myös käsineiden tehokkuus perustuu itse tuotettuun ja takaisin..
Hinta: 34.00 €
Vaihtoehdot
Boxerit_miesten.jpg&width=280&height=500

Back on Track miesten boxerit

Boxerit Boxerialushousut auttavat vähentämään lonkkakipuja. Olemme saaneet niillä hyviä tuloksia myös lonkan pintalihaksien (tensorfascialatae) kipujen hoitamisessa sekä vedon aiheuttamaan kylmyyteen.  Boxerit on valmistettu puuvilla-ja polyesterisekoitteesta. Joustoneuloksen ansiosta boxeritsopivat..
Hinta: 33.50 €
Vaihtoehdot
Pitkat_alushousutmies.jpg&width=280&height=500

Back on Track miesten pitkät alushousut

Pitkät alushousut Pitkät alushousut on valmistettu puuvilla-ja polyesterisekoitteesta. Ne sopivat hyvin nivustaipeiden kipujen, lonkkakipujen sekä vedon aiheuttaman kivun että eturauhasvaivojen hoitoon. Pitkät alushousut auttavat myös reisien, polvien ja pohkeiden kiputilojen hoidossa. Olemme saaneet..
Hinta: 58.50 €
Vaihtoehdot
Pitkat_alushousut-PP-miesten.jpg&width=280&height=500

Back on Track miesten pitkät alushousut tekninen

Pitkät alushousut tekninen Polypropyleenillä(PP) on eräs poikkeuksellinen ominaisuus: se poistaa kosteutta ja on hengittävä, joten se pitää kehon kuivana liikunnan aikana. Polypropyleenion kevyt, suhteellisen ohut kangas ja se muodostuu pitkistä kuiduista, joten se sopii erityisen hyvin muiden vaatteiden..
Hinta: 58.50 €
Vaihtoehdot
Boxerit_naisten.jpg&width=280&height=500

Back on Track naisten boxerit

Boxerit Boxerialushousut auttavat vähentämään lonkkakipuja. Olemme saaneet niillä hyviä tuloksia myös lonkan pintalihaksien (tensorfascialatae) kipujen hoitamisessa sekä vedon aiheuttamaan kylmyyteen. Naisten boxeritsopivat hyvin kuukautiskipujen, lantion ja lonkkien kipujen hoitoon ja tuntuvat myös..
Hinta: 33.50 €
Vaihtoehdot
Pitkat_alushousut-PP-naisten.jpg&width=280&height=500

Back on Track naisten pitkät alushousut

Pitkät alushousut Pitkät alushousut on valmistettu puuvilla-ja polyesterisekoitteesta. Pitkät alushousut auttavat nivustaipeiden ja lantionseudun kipujen hoidossa sekä vedosta aiheutuvan kivun poistamisessa. Pitkät alushousut auttavat myös reisien, polvien ja pohkeiden kiputilojen hoidossa. Olemme saaneet..
Hinta: 58.50 €
Vaihtoehdot
Pitkat_alushousut-PP-naisten.jpg&width=280&height=500

Back on Track naisten pitkät alushousut tekninen

Pitkät alushousut tekninen Polypropyleenillä(PP) on eräs poikkeuksellinen ominaisuus: se poistaa kosteutta ja on hengittävä, joten se pitää kehon kuivana liikunnan aikana. Polypropyleenion kevyt, suhteellisen ohut kangas ja se muodostuu pitkistä kuiduista, joten se sopii erityisen hyvin muiden vaatteiden..
Hinta: 58.50 €
Vaihtoehdot
Pitkahihainen_paita_copy1.jpg&width=280&height=500

Back on Track Pitkähihainen paita

Pitkähihainen paita Pitkähihainen paita on puuvilla-ja polyesterisekoitetta ja sopii ihanteellisesti hartioiden, olkapäiden ja käsivarsien kiputilojen hoitoon. Lievittää myös niska-ja selkäkipuja. Kuten kaikki Back on Track-tuotteet, tämäkin toimii ennaltaehkäisevästi. Welltex-kangas toimii parhaiten..
Hinta: 55.00 €
Vaihtoehdot
Pitkahihainen_paita_PP.jpg&width=280&height=500

Back on Track Pitkähihainen tekninen paita

Pitkähihainen paita tekninen Polypropyleenillä(PP) on eräs poikkeuksellinen ominaisuus: se poistaa kosteutta ja on hengittävä, joten se pitää kehon kuivana liikunnan aikana. PP on kevyt ja suhteellisen ohut kangas, joten se sopii erityisen hyvin muiden vaatteiden alle. Pitkähihainen paita PP sopii ihanteellisesti..
Hinta: 55.00 €
Vaihtoehdot
Back on Track pohjalliset
Vaihtoehdot
poolo.jpg&width=280&height=500

Back on Track poolopaita

Poolopaita Erinomainen valinta niska-, hartia-, käsivarsi-ja selkäkivuista kärsiville. Paita peittää lantionseudun, lonkkien, ranteiden ja kyynärpäiden ongelma-alueet. Paita on mukava käyttää ja muodikas, joten se sopii hyvin myös päivittäiseen käyttöön.Poolokaulus suojaa hyvin kaulaa ja paita on malliltaan..
Hinta: 59.00 €
Vaihtoehdot
ratsastushanska.jpg&width=280&height=500

Back on Track ratsastuskäsineet

Ratsastuskäsineet Ratsastuskäsineet antavat parhaimman mahdollisen pidon ratsastettaessa, samalla ne tarjoavat myös ainutlaatuisen ja tunnetun Back on Track-vaikutuksen. Ratsastuskäsineet ovat ohuet, sileät ja ne antavat täydellisen pidon polyuretaanin ansiosta. Niissä on kuvioidut pinnat, jotka lisäävät..
Hinta: 57.00 €
Vaihtoehdot
Sukat.jpg&width=280&height=500

Back on Track sukat

Sukat Sukat ovat yksi asiakkaittemme suosikeista. Monilla on jalkojensa kanssa ongelmia, jotka johtuvat tulehduksista, kivuista tai jalkojen palelemisesta. Sukat jalassa voi myös nukkua, jolloin Back on Track-vaikutuksesta voi nauttia koko yön. Muistathan, että Welltex-kangas heijastaa sitä enemmän lämpöä..
Hinta: 31.50 €
Vaihtoehdot
tpaita.jpg&width=280&height=500

Back on Track t-paita

T-paita T-paita hoitaa tehokkaasti hartia ja olkapääkipuja, mutta auttaa jopa niska-ja selkärasituksiin. Paras tulos saavutetaan suorassa ihokosketuksessa. Selän ollessa kipeä paita ei saa jäädä roikkumaan, vaan sen on oltava ihonmyötäinen. T-paitaa voi käyttää myös yöpaitana. Suosittelemme valitsemaan..
Hinta: 45.00 €
Vaihtoehdot
slimfit.jpg&width=280&height=500

Back on Track T-paita Slim Fit

T-paita SlimFit Tämä T-paita on erinomainen valinta, jos sinulla on kipuja hartioissa ja selässä. Kaunis, vartalonmyötäinen leikkaus ja tehostekanttaukset tekevät tästä paidasta todella hyvännäköisen. Keraaminen Welltex-kangas heijastaa kehon omaa lämpöä takaisin parantaen mm. verenkiertoa ja näin rentouttaen..
Hinta: 55.00 €
Vaihtoehdot
T-Paita-V-aukolla.jpg&width=280&height=500

Back on Track T-paita V-aukolla

T-paita V-aukolla Laadukas V-kauluksella varustettu vartalonmyötäinen T-paita on valmistettu joustavasta Welltexistä. Paita on valmistettu puuvilla-, polyesteri-ja elastaanisekoitteesta ja näyttää todella hyvältä päällä. Tästä T-paidasta voi olla apua, jos kärsit selkä-ja hartiakivuista. Ihokosketus..
Hinta: 52.00 €
Vaihtoehdot
kyparamyssy.jpg&width=280&height=500

Back on track verkollinen otsapanta/kypärämyssy

Verkollinen otsapanta Uusi Back on Trackinverkollinen otsapanta on täydellinen ratsastajille, hiihtäjille tai moottoriurheilijoille. Myös rakennustyöntekijät rakastavat tätä kypäränsä alla kylminä talvipäivinä. Verkko-osio on hyvin ohutta, joten se ei vaikuta kypärän istuvuuteen. Fleecekangasmadalletulla..
Hinta: 19.00 €
Vaihtoehdot
pipo2.jpg&width=280&height=500

Back on Track Villapipo Amanda

Villapipo Amanda Trendikäs villapipo Amanda kehon lämpöä takaisinpäin heijastavalla Welltex-vuorella. Yksi koko. Värit musta, harmaa ja sininen.
Hinta: 33.00 €
Vaihtoehdot
Fleecepeitto.jpg&width=280&height=500

Fleesepeitto

Tämä kätevä huopa tekee olosta lämpimän ja mukavan. Kietoudu tähän huopaan ja unohda sohvalla paleleminen. Huovan sisus on polypropyleeniäja päällys pehmeää laadukasta fleeceä. Koot: 120x160cm ja 140x200cm
Hinta: 64.00 € - 93.00 €
Vaihtoehdot
12