Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Royal selänlämmittäjä

Hevosen selänlämmittäjä Royal
Selänlämmittäjä Royal on anatomisesti muotoiltu. Sisäkangas on puuvillapolyestersekoitetta, jossa on keraaminen Welltex-kangas. Päällyskangas on puuvillaa. Se on erittäin hyvä apu hevosille, joilla on arat tai kireät selän alueen lihakset. Lisäämällä selän liikkuvuutta Back on Track-vaikutuksen ansiosta vältetään useita jokapäiväisiä ongelmia.Lisävarusteena on saatavilla rintaremmi, joka helpottaa kiinnitystä.
Yksi koko, väri musta

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
selänlämmittäjä, muotoiltu111.00 € Tilattavissa
rintaremmi selänlämmittäjään31.00 € Tilattavissa

Suosittelemme myös

Back on track verkollinen otsapanta/kypärämyssy

kyparamyssy.jpg&width=280&height=500
Verkollinen otsapanta Uusi Back on Trackinverkollinen otsapanta on täydellinen ratsastajille, hiihtäjille tai moottoriurheilijoille. Myös rakennustyöntekijät rakastavat tätä kypäränsä alla kylminä talvipäivinä. Verkko-osio on hyvin ohutta, joten se ei vaikuta kypärän istuvuuteen. Fleecekangasmadalletulla..
Hinta: 19.00 €

Back on Track Koiran sadeloimi

Back-on-Track-koiran-sadeloimi-3.jpg&width=280&height=500
Sadeloimi Sadeloimi Welltex-vuorella, joka pitää koirasi kuivana säällä kuin säällä. Sadeloimen ainutlaatuinen muotoilu suojaa koiran tärkeimpiä lihasryhmiä sekä herkkää vatsan aluetta. Loimen kaksoiskiinnitys mahavyössä estää loimea pitkin valuvan sadeveden pääsyn mahavyön alle. Istuvuutta lisää kaulassa..
Hinta: 64.00 € - 98.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »