Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Back on Track Quick Wraps Royal tallisuojat

Monet hevosenomistajat ja valmentajat sanovat, että paras ja helpoin tapa saada turvotukset laskemaan hevosen jaloista on käyttää Back on Track Quick WrapsRoyaleja. Tarrapatjat ovat todella helppokäyttöiset. Vahvoilla tarroilla on helppo nopeasti kiinnittää patja hevosen jalkaan parhaaseen mahdolliseen asentoon tarvitsematta varoa sen olevan liian tiukka. Patjan muoto ylettyy täydellisesti ruununrajaansaakka. Pehmustetussa neopreenipatjassaoleva pehmeä sisäpatja soveltuu herkimmillekin hevosille. Myös kuljetussuojina suositut.

Myydään pareittain. Väri: musta
Koot: 

S 35x45cm

M 40x40 cm

L 45x40 cm

Hinta:97.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S 35x45cm (pari) Tilattavissa
M 40x40 cm(pari) Tilattavissa
L 45x40 cm (pari) Tilattavissa

Suosittelemme myös

Back on Track Polvisuoja per4mance

performance.jpg&width=280&height=500
Polvisuoja Per4mance on kätevä ja yksinkertainen urheilusuoja neljäänsuuntaanjoustavalla kankaalla, joka antaa sinulle vapauden liikkua mukavasti, ilman suojan valumista. Suojan yläreunassa on joustava, hankaamaton silikoninauha, joka estää suojaa valumasta. Laittaessasi suojan jalkaasi, vältä koskemasta..
Hinta: 38.00 €

Hevosen selänlämmittäjä

Back-on-Track-Selanlammittaja-3.jpg&width=280&height=500
Hevosen selänlämmittäjä Selänlämmittäjä on erittäin hyvä apu hevosille, joilla on arat ja kireät selän alueen lihakset. Lisäämällä selän liikkuvuutta voidaan parantaa useita jokapäiväisiä ongelmia, joita on kaikentasoisillahevosilla. Jos hevosella on ollut lannehalvaus, voidaan toipumisaikaa lyhentää..
Hinta: 86.00 € - 108.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »