Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Back on Track Quick Wraps Royal tallisuojat

Monet hevosenomistajat ja valmentajat sanovat, että paras ja helpoin tapa saada turvotukset laskemaan hevosen jaloista on käyttää Back on Track Quick WrapsRoyaleja. Tarrapatjat ovat todella helppokäyttöiset. Vahvoilla tarroilla on helppo nopeasti kiinnittää patja hevosen jalkaan parhaaseen mahdolliseen asentoon tarvitsematta varoa sen olevan liian tiukka. Patjan muoto ylettyy täydellisesti ruununrajaansaakka. Pehmustetussa neopreenipatjassaoleva pehmeä sisäpatja soveltuu herkimmillekin hevosille. Myös kuljetussuojina suositut.

Myydään pareittain. Väri: musta
Koot: 

S 35x45cm

M 40x40 cm

L 45x40 cm

Hinta:97.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S 35x45cm (pari) Tilattavissa
M 40x40 cm(pari) Tilattavissa
L 45x40 cm (pari) Tilattavissa

Suosittelemme myös

Back on Track t-paita

tpaita.jpg&width=280&height=500
T-paita T-paita hoitaa tehokkaasti hartia ja olkapääkipuja, mutta auttaa jopa niska-ja selkärasituksiin. Paras tulos saavutetaan suorassa ihokosketuksessa. Selän ollessa kipeä paita ei saa jäädä roikkumaan, vaan sen on oltava ihonmyötäinen. T-paitaa voi käyttää myös yöpaitana. Suosittelemme valitsemaan..
Hinta: 45.00 €

Back on Track Paksut pintelipatjat

paksutpintelipatjat.jpg&width=280&height=500
Paksut pintelipatjat Paksut pintelipatjatovat ihanan pehmeät ja mukavat. Ulompi kangas on polypropyleeniaja paksu täyte polyesteriä. Monet hevosurheilun ammattilaiset käyttävät paksuja pintelipatjojatallisuojina öisin tai kuljetussuojina. Pintelipatjat toimivat myös kilpailujen ja treenien välissä suojaten..
Hinta: 80.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »