Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Back on Track Quick Wraps Royal tallisuojat

Monet hevosenomistajat ja valmentajat sanovat, että paras ja helpoin tapa saada turvotukset laskemaan hevosen jaloista on käyttää Back on Track Quick WrapsRoyaleja. Tarrapatjat ovat todella helppokäyttöiset. Vahvoilla tarroilla on helppo nopeasti kiinnittää patja hevosen jalkaan parhaaseen mahdolliseen asentoon tarvitsematta varoa sen olevan liian tiukka. Patjan muoto ylettyy täydellisesti ruununrajaansaakka. Pehmustetussa neopreenipatjassaoleva pehmeä sisäpatja soveltuu herkimmillekin hevosille. Myös kuljetussuojina suositut.

Myydään pareittain. Väri: musta
Koot: 

S 35x45cm

M 40x40 cm

L 45x40 cm

Hinta:97.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S 35x45cm (pari) Tilattavissa
M 40x40 cm(pari) Tilattavissa
L 45x40 cm (pari) Tilattavissa

Suosittelemme myös

Back on Track Elastiset treenipintelit

treenipintelit.jpg&width=280&height=500
Elastiset treenipintelit Tässä tehokkaassa ja helppokäyttöisessä tuotteessa on samassa taipuisa patja ja pinteliantamassa tehokkaan vaikutuksen. Elastiset treenipintelitvoivat lisätä verenkiertoa jopa 50% ehkäisten tällöin monia vammoja. Treenipintelissäon 155 cm pitkä Back on Track-patja, joka kääritään..
Hinta: 70.00 €

Rannesuoja

Back-on-Track-Fleece-rannesuojat.jpg&width=280&height=500
Rannesuoja sopii työhön, jossa käytetään toistuvia, samankaltaisia liikkeitä, esimerkiksi tietokoneen käyttäjille sekä työssään fyysistä voimaa tarvitseville. Useilla meistä on toistuvia kipuja ranteissa. Rannesuoja antaa myös ranteille hyvän tuen.
Väri musta Koot: (ranteen ympärysmitta)
S 14 cm
M..
Hinta: 24.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »