Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Royal Tendon Boots

Royal TendonBoots
Suojat on valmistettu termoelastaanistaja ne on laminoitu nylonilla korkean jännitteen aikaansaamiseksi. Tämä korkeampi jännite jakaa paremmin painetta ja iskuja laajemmalle alueelle. Paksu ja pehmeä neopreenisisuson rei’itetty tehokkaamman ilmanvaihdon ja ilmavirtauksen aikaansaamiseksi. Erinomainen istuvuus. Sisäpuolen Welltexkangasantaa Back on Track-vaikutuksen.Myydäänpareittain.
Värit: Musta, valkoinen, ruskea, koot: Cob/Full

Hinta alk.96.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Musta Cob96.00 € Tilattavissa
Musta Full96.00 € Tilattavissa
Ruskea Cob96.00 € Tilattavissa
Ruskea Full96.00 € Tilattavissa
Valkoinen Cob96.00 € Tilattavissa
Valkoinen Full96.00 € Tilattavissa

Suosittelemme myös

Back on Track Verkkoloimi

Verkkoloimi.jpg&width=280&height=500
Paras loimi sinulle, joka haluat hevosellesi Back on Track-vaikutuksen ympäri vuoden käyttämällä samaa loimea. Ohutta keraamista kangasta peittää ohut verkkokangas, joka hengittää parhaalla mahdollisella tavalla. Loimessa on säkäpehmuste teddykankaasta, kaksoisvyökiinnitys edessä ja ristivyöt pikalukoilla..
Hinta: 243.00 €

Back on Track Polvisuoja per4mance

performance.jpg&width=280&height=500
Polvisuoja Per4mance on kätevä ja yksinkertainen urheilusuoja neljäänsuuntaanjoustavalla kankaalla, joka antaa sinulle vapauden liikkua mukavasti, ilman suojan valumista. Suojan yläreunassa on joustava, hankaamaton silikoninauha, joka estää suojaa valumasta. Laittaessasi suojan jalkaasi, vältä koskemasta..
Hinta: 38.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »