Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Royal Tendon Boots

Royal TendonBoots
Suojat on valmistettu termoelastaanistaja ne on laminoitu nylonilla korkean jännitteen aikaansaamiseksi. Tämä korkeampi jännite jakaa paremmin painetta ja iskuja laajemmalle alueelle. Paksu ja pehmeä neopreenisisuson rei’itetty tehokkaamman ilmanvaihdon ja ilmavirtauksen aikaansaamiseksi. Erinomainen istuvuus. Sisäpuolen Welltexkangasantaa Back on Track-vaikutuksen.Myydäänpareittain.
Värit: Musta, valkoinen, ruskea, koot: Cob/Full

Hinta alk.96.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Musta Cob96.00 € Tilattavissa
Musta Full96.00 € Tilattavissa
Ruskea Cob96.00 € Tilattavissa
Ruskea Full96.00 € Tilattavissa
Valkoinen Cob96.00 € Tilattavissa
Valkoinen Full96.00 € Tilattavissa

Suosittelemme myös

Back on Track t-paita

tpaita.jpg&width=280&height=500
T-paita T-paita hoitaa tehokkaasti hartia ja olkapääkipuja, mutta auttaa jopa niska-ja selkärasituksiin. Paras tulos saavutetaan suorassa ihokosketuksessa. Selän ollessa kipeä paita ei saa jäädä roikkumaan, vaan sen on oltava ihonmyötäinen. T-paitaa voi käyttää myös yöpaitana. Suosittelemme valitsemaan..
Hinta: 45.00 €

Back on Track Pitkähihainen tekninen paita

Pitkahihainen_paita_PP.jpg&width=280&height=500
Pitkähihainen paita tekninen Polypropyleenillä(PP) on eräs poikkeuksellinen ominaisuus: se poistaa kosteutta ja on hengittävä, joten se pitää kehon kuivana liikunnan aikana. PP on kevyt ja suhteellisen ohut kangas, joten se sopii erityisen hyvin muiden vaatteiden alle. Pitkähihainen paita PP sopii ihanteellisesti..
Hinta: 55.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »