Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Suojat ja pintelit

Tuotteita yhteensä 19 kpl
Pintelipatja-Classic-20101w.jpg&width=280&height=500

Back on Track Classic pintelipatjat

Classic pintelipatja Pintelipatja oli Back on Trackinläpimurtotuote hevosmaailmassa. Se korvaa linimentit tehokkaalla Back on Track-vaikutuksellaan. Pintelipatja lievittävät tehokkaasti turvonneita niveliä, jännevammoja ja jopa hankosidevaivoja. Pehmeän sisäreunansa ansiosta patja on helppo kääriä. Väri:musta..
Hinta: 36.50 €
Vaihtoehdot
treenipintelit.jpg&width=280&height=500

Back on Track Elastiset treenipintelit

Elastiset treenipintelit Tässä tehokkaassa ja helppokäyttöisessä tuotteessa on samassa taipuisa patja ja pinteliantamassa tehokkaan vaikutuksen. Elastiset treenipintelitvoivat lisätä verenkiertoa jopa 50% ehkäisten tällöin monia vammoja. Treenipintelissäon 155 cm pitkä Back on Track-patja, joka kääritään..
Hinta: 70.00 €
fleesepintelit.jpg&width=280&height=500

Back on Track Fleesepintelit

Fleecepintelit Fleecepintelit kääritään suoraan hevosen jalkoihin, jolloin ne vaikuttavat tehokkaimmin. Ne on helppo kääriä eikä niiden alle tarvitse laittaa patjaa. Fleecepintelion elastinen, joten se on helppokäyttöinen treenatessa. Myydään pareittain. Koko: 3,35 m x 12 cm
Hinta: 70.00 €
kuljetussuojat.jpg&width=280&height=500

Back on Track Hevosen Kuljetussuojat

Korkealaatuiset kuljetussuojat suojaamaan hevosen jalkoja kuljetuksen ajaksi hoitaen niitä samalla Back on Track-vaikutuksella. Suojat tehostavat verenkiertoa jaloissa, vahvan ulkopinnan suojatessa niitä samalla vammoilta. Laadukas kangas, paksut vahvikkeet alareunassa ja istuva muotoilu takaavat pitkän..
Hinta: 110.00 €
Vaihtoehdot
kinner2.jpg&width=280&height=500

Back on Track Kinnersuoja aukolla

Kinnersuoja aukolla
Tässä aukollisessa kinnersuojassa on aukko kinnerluuta varten ja siksi se pysyy hyvin paikoillaan. Kolme tarranauhaa varmistavat istuvan kiinnityksen. Kinnersuoja soveltuu erinomaisesti hevoselle, jolla on jänispatti tai muita kinnerongelmia. Suojan sisäpinta on 50% puuvillaa ja..
Hinta: 48.00 €
Vaihtoehdot
kinner1.jpg&width=280&height=500

Back on Track Kinnersuoja ilman aukkoa

Kinnernivel on erittäin tärkeä nivel, mutta voi olla vaikea suojattava. Back on Track -kinnersuoja toimii erittäin hyvin hevosilla joilla on kinnerpatti, jänispatti tai muita kinnerongelmia. Suojan sisäpinta on 50% puuvillaa ja 50% polyesteriä ja ulkopinta on neopreeniä. Suosittelemme, että hevosen jalkaan..
Hinta: 48.00 €
Vaihtoehdot
paksutpintelipatjat.jpg&width=280&height=500

Back on Track Paksut pintelipatjat

Paksut pintelipatjat Paksut pintelipatjatovat ihanan pehmeät ja mukavat. Ulompi kangas on polypropyleeniaja paksu täyte polyesteriä. Monet hevosurheilun ammattilaiset käyttävät paksuja pintelipatjojatallisuojina öisin tai kuljetussuojina. Pintelipatjat toimivat myös kilpailujen ja treenien välissä suojaten..
Hinta: 80.00 €
nobow.jpg&width=280&height=500

Back on Track Pintelipatjat no bow

Pintelipatjat No Bow Nämä kanavaommellut patjat on helppo kääriä ja niissä on erittäin pehmeät reunat. Rakenteensa vuoksi patjoihin ei tule paksuja taitteita, jolloin ne eivät pääse painamaan jänteitä. No Bowpintelipatjaton kehitetty Amerikan markkinoiden toiveiden mukaisesti.
Väri: musta
Myydään..
Hinta: 77.00 €
Vaihtoehdot
polvihevo.jpg&width=280&height=500

Back on Track Polvisuoja hevoselle

Hevosen polvisuojaa käytetään usein ennaltaehkäisevästi erilaisissa polvivaivoissa ennenkuinvaiva muodostuu pahaksi. Suoja vaikuttaa myös polviniveltä ympäröivissä kudoksissa. Kolmella tarranauhalla on helppo kiinnittää suoja paikoilleen ja niitä on sekä oikeaan että vasempaan jalkaan. Suojan ulkopuoli..
Hinta: 43.00 €
Vaihtoehdot
tallisuoja.jpg&width=280&height=500

Back on Track Quick Wraps Royal tallisuojat

Monet hevosenomistajat ja valmentajat sanovat, että paras ja helpoin tapa saada turvotukset laskemaan hevosen jaloista on käyttää Back on Track Quick WrapsRoyaleja. Tarrapatjat ovat todella helppokäyttöiset. Vahvoilla tarroilla on helppo nopeasti kiinnittää patja hevosen jalkaan parhaaseen mahdolliseen..
Hinta: 97.00 €
Vaihtoehdot
niskasuojatar2.jpg&width=280&height=500

Niskasuoja tarralla hevoselle

Hevosen niskasuoja tarralla on mainio tuote hevoselle, mutta kokeile sitä myös koirallesi! Niskasuoja auttaa niskan alueen jäykkyyksiin, varsinkin jos koira on kova vetämään hihnassa. Vilkastuttaa verenkiertoa käyttöalueella ja pehmentää pannan kaulaan aiheuttamaa painetta...
Hinta: 31.00 €
ratsastussuojat.jpg&width=280&height=500

Ratsastussuojat etujalkoihin

Ratsastussuojat etujalkoihin Halutessaan säästää aikaa ovat ratsastussuojat erinomainen valinta sen sijaan, että käärisi jalkoihin pintelitja patjat. Suojat on valmistettu iskunkestävästä neopreenistäja muotoiltu suojaamaan hyvin jänteitä ja niveliä ilman, että hiekka pääsee niiden alle. Ratsastussuojat..
Hinta: 89.00 €
Vaihtoehdot
ratsastussuojat.jpg&width=280&height=500

Ratsastussuojat takajalkoihin

Ratsastussuojat takajalkoihin Halutessaan säästää aikaa ovat ratsastussuojat erinomainen valinta sen sijaan, että käärisi jalkoihin pintelitja patjat. Suojat on valmistettu iskunkestävästä neopreenistäja muotoiltu suojaamaan hyvin jänteitä ja niveliä ilman, että hiekka pääsee niiden alle. Ratsastussuojat..
Hinta: 98.00 €
Vaihtoehdot
ankleboots.jpg&width=280&height=500

Royal ankle Boots

Royal AnkleBoots Back on Track Royal-hivutussuojat tarralla. Paksu ja pehmeä neopreenisisus. Elastinen, leveä ja vahva tarrakiinnitys. Kaikkien suojiemme tavoin tässäkin tuotteessa sisäosa on keraamista Welltex-kangasta, joka mm. parantaa verenkiertoa. Myydään pareittain. Värit: ruskea ja musta koot:..
Hinta: 34.00 €
Vaihtoehdot
takajanne.jpg&width=280&height=500

Royal Fetlock Boots

Paksu ja pehmeä neopreenisisuson rei’itetty ilmanvaihdon ja ilmavirtauksen aikaansaamiseksi. Extravahvaresori ja messinkiset soljet takaavat erinomaisen istuvuuden. Kaikkien suojiemme tavoin tässäkin tuotteessa vaikuttavana aineena on keraaminen tekstiilimme Welltex.
Myydäänpareittain.
Värit:..
Hinta: 56.00 €
Vaihtoehdot
bot-bell-boots-royal.jpg&width=280&height=500

Royal Protection Bell Boots

Royal ProtectionBell Boots Valmistettu materiaalista, joka kohdentaa iskun laajemmalle alueelle. Vahvistettu kevlarilla, joka vahvana materiaalina suojaa kaviota polkemilta ja muilta vammoilta. Muotoilu estää suojien kiertymisen. Myydään pareittain. Värit: Musta, valkoinen, ruskea Koot: M -XL..
Hinta: 45.00 € - 56.00 €
Vaihtoehdot
nuortensuoja.jpg&width=280&height=500

Royal takajalan hivutussuoja - hyväksytty nuorille hevosille

Royal suojien mallistoomme on tullut uusi tulokas! Hyvin istuvat, anatomisen muodon omaavat Royal hivutussuojat taakse takaavat maksimaalisen mukavuuden ja täydellisen istuvuuden hevosen takajalkaan. Kova, mutta kevyt suoja on vahvistettu ulkokuoresta polypropeenilla ja vuorattu welltex kankaalla sisapuolelta..
Hinta: 48.00 €
Vaihtoehdot
jannesuoja.jpg&width=280&height=500

Royal Tendon Boots

Royal TendonBoots Suojat on valmistettu termoelastaanistaja ne on laminoitu nylonilla korkean jännitteen aikaansaamiseksi. Tämä korkeampi jännite jakaa paremmin painetta ja iskuja laajemmalle alueelle. Paksu ja pehmeä neopreenisisuson rei’itetty tehokkaamman ilmanvaihdon ja ilmavirtauksen aikaansaamiseksi..
Hinta: 96.00 €
Vaihtoehdot
workboots.jpg&width=280&height=500

Royal Work Boots

Royal WorkBoots Lisävahvistus suojan alosassa. Termoelastaani-nailonlaminaatti antaa korkean jännitteen. Paksu ja pehmeä neopreenisisuson rei’itetty ilmanvaihdon ja ilmavirtauksen aikaansaamiseksi. Kaikki suojat “hengittävät” rakenteensa takia. Niissä on vahvistetut resorit ja messinkiset..
Hinta: 109.00 €
Vaihtoehdot